Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się grać na Balantii ?

Gość Steam343

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cze, mam dwa pytania:

1. Oplaca sie grac na balantia, mam 75lv ?

2. zamieniac sie eq na balantii, za eq na ravia.eu ?

Opublikowano

Kiedys balantia byla jednym z lepszych serwerow medium.Niestety,przez wycieki perel odeszlo sporo graczy.Sensual tworzy nowy projekt Algorie wiec nie wiadomo co bedzie z balantią.Wszystkie drogi prowadzą na ravie ;P

Srij9JT.png

Opublikowano

Ravia to serwer dla osób co mają "pompe" zamiast mózgu.

Balantia - dobry serwer, stoi dosyć długo i osobiście polecam na nim grę :)

footer_logo.png

Opublikowano

Powiem tak grałem an Balanti - Bardzo fajny serwer , w miare mało ludzi - łatwo sie wybić , ogólnie fajny.

Ravia - chyba najpopularniejszy serwer metin2 na dzień dzisiejszy (jak na HARD moim zdaniem najlepszy w Polsce) , chociaż ma jednego ogromnego minusa a dokładnie strasznie dużo ludzi (chyba tylke co kiedyś na PL`u) przez co ciężko się dorobić i wybić chyba że masz dobry pomysł i szczęście i chęć (bo dropienie byle czego jest tam mordęgą setki ludzi dropią w tym samym miejscu i to samo np. hematy 2 w nocy i każdy spot zajety -,-) ;)

Osobiście polecam, grać na każdym potrochu ;) bo na balanti dość łatwo a na ravi jak sie dorobisz to bardzo duża przyjemność a balantia niezła odskocznia od tego natłoku ludzi na ravii ^^

P.S. eq/yangi z balanti za eq/yangi ravia - niezadużo dostaniesz lepiej grać oz zera bo to mała różnica (niestety) chyba że na balanti masz naprawde PRO EQ i w h*j yang.

Mam Nadzieje że pomogłem

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

Powiem tak grałem an Balanti - Bardzo fajny serwer , w miare mało ludzi - łatwo sie wybić , ogólnie fajny.

Ravia - chyba najpopularniejszy serwer metin2 na dzień dzisiejszy (jak na HARD moim zdaniem najlepszy w Polsce) , chociaż ma jednego ogromnego minusa a dokładnie strasznie dużo ludzi (chyba tylke co kiedyś na PL`u) przez co ciężko się dorobić i wybić chyba że masz dobry pomysł i szczęście i chęć (bo dropienie byle czego jest tam mordęgą setki ludzi dropią w tym samym miejscu i to samo np. hematy 2 w nocy i każdy spot zajety -,-) ;)

Osobiście polecam, grać na każdym potrochu ;) bo na balanti dość łatwo a na ravi jak sie dorobisz to bardzo duża przyjemność a balantia niezła odskocznia od tego natłoku ludzi na ravii ^^

P.S. eq/yangi z balanti za eq/yangi ravia - niezadużo dostaniesz lepiej grać oz zera bo to mała różnica (niestety) chyba że na balanti masz naprawde PRO EQ i w h*j yang.

Mam Nadzieje że pomogłem

Mimo tego że napisałeś dużo prawdy, to Balantia już nie instnieje :D

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

Mimo tego że napisałeś dużo prawdy, to Balantia już nie instnieje :D

Tak ? chyba chodzi ci o to że bardzo mało ludzi tam gra ;)

P.S. Balantia Prawie 0 KamerModa I Innych

Ravia.eu 99% Dropków Na Hematy To mobberHack Lub W Większości KamerMod

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

Tak ? chyba chodzi ci o to że bardzo mało ludzi tam gra ;)

P.S. Balantia Prawie 0 KamerModa I Innych

Ravia.eu 99% Dropków Na Hematy To mobberHack Lub W Większości KamerMod

www.balantia.pl/forum 

- przepraszam że podaje link do innych forum ale i tak nie działa. Kolego wyżej przeczytaj ;p

Jeżeli nie możesz wejść na forum wkleje Ci informacje:

Serwer Balantia.pl kończy swoją działalność z dniem jutrzejszym(tj. 20 Czerwca 2013). Jest nam bardzo ciężko o tym pisać, koniec końcem to pożegnania są najtrudniejsze.
Chcielibyśmy was serdecznie przeprosić za nasze błędy, a było ich naprawdę wiele. Nie jest nam łatwo, ale owa sytuacja zmusza nas do takiej decyzji.
Jednak to nie jest koniec naszej przygody z grą Metin2. Wrócimy w ciągu kilku miesięcy (ok. 3-4) z nowym projektem bazującym na strukturze Balantii, jednak nie takim samym. Tym razem z wielkim doświadczeniem, umiejętnościami oraz zgraną ekipą.
Dziękujemy wam za wspólnie spędzony czas, wspaniałą atmosferę i wiele niezapomnianych chwil. Jeszcze raz przepraszamy i mamy nadzieję że i wy zagościcie na nowym serwerze, gdzie zostaniecie gorąco powitani. Chciałbym także od siebie, podziękować całej ekipie za ich pracę, starania i wszystko co zrobili dla Balantii.. Dziękuję!
Więcej informacji wkrótce.

Pozdrawiamy,
Ekipa Balantia.pl

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

Eeee balantia wlasnie dzis padla. Ludzie pro eq za 1 yang sprzedawali.

Nawet nie wiedziałem .... Szkoda strasznie, bo to był na prawde zaje***ty serwer.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Grałem na balanti w zimie. 1 Stycznia o 1 w nocy zacząłem tam pykać, powiem wam że mój start na balantii był udany bo w okresie zimowym dropiły "skrzynie wiecznej zimy", w lutym skończyłem grę wbijając 65 lv surą WP, w sumie nie osiągnąłem wiele jedynie przeciętne eq i skille G1-G10 ;d

Późniejszy okres to był wielki powrót hikariego, "rozruszać balantię" itp. Hejtowałem go gdyż wcześniej miał wyjebane na swoich widzów i balantię, życzyłem mu upadku serwera itd

I wkońcu stało się, balantia upadła, hikari odszedł z YT . A teraz, bardzo chciałbym znów zagrać na balantii, znów chciałbym obejrzeć Wojtka na YT.

Mówi się trudno, ale takiego serwera jak balantia, nigdy nie będzie - ten serwer był zajebisty.

Pamiętam te zimowe wieczory spędzone na ubijaniu metków albo expieniu :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...